Nieuwsoverzicht


KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar een baan, een stage, een leer-werkplek of vrijwilligerswerk? Ben je van plan je roer om te gooien en wil je je oriƫnteren op een nieuwe baan? Of ben je nieuwsgierig en wil je een bedrijf of organisatie in de buurt eens beter leren kennen?

Meld je dan aan voor KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN van maandag 1 tot en met zaterdag 6 april 2019. Bedrijven en organisaties zetten deze week hun deuren open. Je kunt vrijblijvend binnenkijken en met hen kennis maken. Het is gratis.

Hoe het werkt?

Heel makkelijk. Op kijkbinnenbijbedrijven.nl vind je de bedrijven en organisaties die zich hebben aangemeld. Van 1 maart tot en met 31 maart kun je je via deze website inschrijven. En dat kan bij net zoveel bedrijven als jij wilt.

Twijfel je nog?

KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Het is een leuke en laagdrempelige manier om binnen te kijken.


SAVE THE DATE : 17 MEI 2019 Kennisfestival Dementievriendelijk:

De tiende editie van de Brabantse Inspiratie- en Kennisdag Dementie wordt gevierd met een Kennisfestival Dementievriendelijk op 17 mei 2019. Tijdens deze verrassende, grensverleggende en inspirerende dag laten we het licht schijnen op verschillende taboes en gaan hierover met elkaar in gesprek. Wanneer spreken we van een geslaagd leven? Hoe zit het met seksualiteit en dementie? Welke rol kan humor spelen in het omgaan met dementie?

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Houd de website www.dementievriendelijk.nl in de gaten en volg de berichtgeving op LinkedIn.